Inschrijven Mudra school voor Zwangerschapsyoga

Betalingstermijnen:

Bij een betaling van 2500,-  betaal je de 1e termijn van 833,35 voor aanvang van de opleiding, 2e termijn van 833,35 binnen vier maanden na aanvang van de opleiding, 3e termijn van 833,35 binnen acht maanden na aanvang van de opleiding.

Bij een betaling van 2200,- (exclusief babymassage) betaal je de 1e termijn van 733,35 voor aanvang van de opleiding, 2e termijn van 733,35 binnen vier maanden na aanvang van de opleiding, 3e termijn van 733,35 binnen acht maanden na aanvang van de opleiding.

Algemene voorwaarden bij inschrijving:

Door digitale verzending van het inschrijfformulier stem je in met de algemene voorwaarden.
Nadat ik je inschrijfformulier heb ontvangen is er sprake van een voorlopige inschrijving. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld door middel van een schriftelijke bevestiging per mail. Tevens ontvang je de factuur.

Je inschrijving wordt definitief:

  • wanneer er voldoende inschrijvingen zijn om de opleiding door te laten gaan.
  • wanneer er (nog) plaats is.

Inschrijving gebeurt op basis van volgorde van binnenkomst.

In geval van onvoldoende aanmeldingen voor de opleiding ben ik gerechtigd de opleiding te annuleren. Indien de opleiding niet doorgaat wordt binnen 30 dagen na het verstrijken van de eerste lesdatum het betaalde cursusgeld gerestitueerd.

Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de lessen. De annuleringskosten bedragen 10% van het lesgeld.
Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de opleiding betaal je 50% van het lesgeld.
Na aanvang van de opleiding is restitutie niet mogelijk. De eventuele betalingsregeling blijft gehandhaafd bij annulering gedurende de opleiding.
Bij verzuim van deelname aan de lessen wordt geen lesgeld, noch delen ervan, gerestitueerd.

Ik behoud mij het recht voor om lessen te annuleren in geval van calamiteiten of overmacht. In dat geval zal ik ervoor zorgen dat de les op een ander moment gegeven wordt. De opleiding zal altijd bestaan uit 22 lessen.