Nan:

Een goed opgezette opleiding met fijne aanvullende lessen, gegeven door gedreven en enthousiaste docenten. De opleiding geeft mij een gevoel van vertrouwen dat ik goed kan functioneren als zwangerschapsyogadocent.

Amanda:

Mudra betekend Overgave en vanuit overgave ben ik ook de opleiding begonnen, zonder verwachtingen. De opleiding heeft mij op vele vlakken geraakt, geprikkeld en geïnspireerd. Er wordt les gegeven vanuit liefde, passie en kennis. Dit zorgde ervoor dat ik de gehele opleiding geboeid en gemotiveerd ben gebleven. Ik voel me nu zeker en gesteund om in Overgave als zwangerschapsdocente verder te gaan.

Natalie:

Ik heb de opleiding als heel positief ervaren. Ik geef met veel liefde en plezier zwangerschapsyoga en kom altijd heel relaxed weer thuis!

Petra:

Ik geef nu zwangerschapsyoga en zwangerschapsgymlessen. Ik doe dit twee avonden in de week en heb in totaal 4 groepen...........erg leuk!
Ik heb in de praktijk heel veel aan de opleiding gehad. Zeker het uitgebreide verloskundige gedeelte is erg fijn. Ik kan zo veel vragen beantwoorden zonder dat ik iets hoef op te zoeken. Alle lesstof van de opleiding zit in een map waar ik zo af en toe eens induik.
Dus bedankt voor de goede opleiding!

Barbara:

Tanja geeft de opleiding vanuit rust en aandacht en dat is voelbaar in de lessen. De opleiding is goed van opzet en daardoor een mooie basis voor het geven van zwangerschapsyoga. Tanja geeft iedereen de ruimte om te zijn zoals je bent. Ik kijk met veel plezier terug op de opleiding. Het heeft mij een mooie basis gegeven voor het lesgeven. Ook de gastlessen waren erg inspirerend voor mij, de zwangerschap wordt van diverse zijden belicht evenals mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Vanuit mijn hart, bedankt voor de fijne lessen! Lieve groeten, Barbara - praktijksterrelicht.nl

Loes:

De opleiding heb ik als erg professioneel en warm ervaren.
De lessen van de gastdocenten zijn een super goede aanvulling op de lessen van Tanja zelf.
We hadden ook echt een hele inspirerende en leuke groep in ons leerjaar.
Vorig jaar heb ik de opleiding afgerond en ik ben nu in mijn vriendenkring begonnen met het oefenen in het lesgeven, ik ga binnenkort starten met mijn eerste zwangerschapsyogagroep.

Marion:

Ik heb de afgelopen anderhalf jaar alleen maar genoten van de opleiding. Iedere keer ging ik er weer met veel plezier heen en ik ben dan ook alle lessen geweest.
Ik besef heel goed dat ik een enorme verandering heb ondergaan en dat ik innerlijk ben gegroeid. Ik had anderhalf jaar geleden niet kunnen vermoeden dat ik nu les geef bij de GGD en mijn eigen zwangerschapsyogapraktijk ben gestart.
Het heeft me heel veel gebracht.
De lessen vond ik allemaal leerzaam en de gastdocenten enorm interessant. Heel bijzonder dat ons groepje zo hecht is geworden.

Pamela:

Met bewondering en verwondering, maar vooral heel veel enthousiasme en dorst naar meer heb ik anderhalf  jaar lang om de twee weken de reis naar het Mudra Cursuscentrum gemaakt voor de opleiding docent zwangerschapsyoga.
Het is Tanja gelukt om een groep docentes bijeen te krijgen die stuk voor stuk uitblinken in hun specialisme en die kennis met ongelooflijk veel passie weten te delen.
Deze passie wordt doorgegeven, wat zorgt voor gepassioneerde cursisten tijdens de opleiding, die groeien tot gepassioneerde docentes bij het afsluiten van de opleiding.
Door de brede opzet, persoonlijke begeleiding en kleine groep cursisten sluit je de opleiding af als een allround docente, met een hele brede kennis van zaken die een zwangere vrouw aan het hart gaan. Precies waarom ik voor deze opleiding gekozen heb. Precies waarom het jammer is dat de opleiding voor onze fijne groep is afgelopen.
Tanja, bedankt!

Bette:

Zoveel informatie in anderhalf jaar. Kundige en wijze vrouwen die hun kennis doorgeven. Openend. Veel vertrouwen gewonnen in de Mudra School voor Zwangerschapsyoga. Een unieke en belangrijke opleiding!

Jennifer:

Ik heb de opleiding als een zeer praktische studie ervaren. De verscheidenheid aan vakken waren voor mij een fijne afwisseling van de leerstof. De groep vrouwen was gezellig en hecht. En het feit dat ik nu als zwangerschapsyogadocente aan de slag ben geeft aan dat deze opleiding me genoeg "tools" heeft gegeven om gewoon te starten!

Simone:

Mudra, de school voor zwangerschapsyoga is een hele mooie opleiding tot zwangerschapsyogadocent. Er is veel verdieping rondom zwangerschap en geboorte en er wordt veel individuele aandacht gegeven aan het leren lesgeven. Door de diversiteit aan lesstof en modules heb ik een heleboel kennis opgedaan waar ik tijdens het lesgeven heel veel aan zal hebben! Het was een verrijking van mijn leven om de opleiding te mogen volgen.

Tineke:

De opleiding was voor mij een avontuur vol inspirerende en integere docentes. Met de bagage die ik nu heb aan kennis ga ik in vol vertrouwen de toekomst tegemoet als docente zwangerschapsyoga. Dank je wel Tanja, voor deze complete en waardevolle opleiding!

Arjanneke:

De opleiding als zwangerschapsyogadocente heb ik als plezierig ervaren. Ik vond het fijn dat er verschillende vakken naast yoga aangeboden werden, waardoor je als docente breder geschoold bent en meer voor zwangere vrouwen kunt betekenen.

Naomi

Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan gedurende de opleiding. Ik heb momenteel nog geen kinderen en de opleiding gaf mij de gelegenheid om te visualiseren over mijn eigen toekomstige zwangerschappen en hoe ik andere zwangere vrouwen gedurende hun yogalessen beter kan begeleiden.
De opleiding is ook voor vrouwen zonder kinderen een aanrader.
Ik kijk ernaar uit om binnenkort mijn eigen zwangerschapsyogagroep te beginnen.
Bedankt voor alle kennis Tanja en team!