Marieke van Luin

Verloskunde

Mijn naam is Marieke van Luin. Ik werk al weer ruim 20 jaar in de geboortezorg, met veel plezier en blijvende interesse. Tot 2010 deed ik dit als mede-eigenaar in de maatschap van verloskundigen Ruyschstraat in Amsterdam. Daarna als freelancer. Ik volgde een opleiding tot coach en diverse trainingen in mindfulness, haptonomie en NLP. Inmiddels werk ik als lactatiekundige IBCLC, en ben ik docent (Eerstegraads Docentenopleiding aan de HGZO) en bied ik begeleiding als (verloskundige) coach. Ik voegde mijn diverse beroepen samen in mijn tegenwoordige praktijk Mamma Minds en bied begeleiding aan zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven, en verzorg lessen bij diverse instanties.

Ouders en andere betrokkenen meenemen in de wondere wereld van zwangerschap en bevalling, is voor mij altijd een bron van (werk)plezier geweest. Ik vind moeder worden een kunst. Altijd geboeid ben ik, in hoe verschillend iedere vrouw alles ervaart. Boeiend, intens, en leerzaam. 

Op de zwangerschapsyogaopleiding zal ik de lessen verloskunde verzorgen, zodat je als toekomstig zwangerschapsyogadocent voldoende kennis hebt in de normale en meer gecompliceerde zwangerschap en bevalling en de begeleiding kan bieden die als zwangerschapsyogadocent gevraagd wordt.

Inhoud van de lessen: 

 

  • De bevruchting.
  • De zwangerschap en eventuele complicaties.
  • De bevalling en eventuele complicaties.
  • Zwangerschap en psyche